• Vakantiewoning verhuren: een goede investering?

  augustus 10, 2015
 • Wie komt als huurder in mijn vakantiehuis...

  Een luidruchtige vriendenclub op vakantie in uw appartement?
  Bieren, brallen, zingen: gezelligheid voor uw huurders, een nare ervaring voor u.
  Veel eigenaren maken gebruik van bemiddelingsbureau’s.
  De vakantiegangers op zoek naar een leuke vakantiebestemming zien via een boekingswebsite uw vakantiewoning. Ze kunnen rechtstreeks boeken en betalen. De deal is gesloten. U wacht in spanning af wie er komt.
  Het kan ook anders: een eigen website starten.

 • Verhuur via een bemiddelingsbureau?

  Investeren in een vakantiewoning of appartement kan een slimme keuze zijn. Je hebt een adres waar je de vakantie kunt doorbrengen en je kunt inkomsten genereren uit de verhuur.
  Bemiddelingsbureau’s vragen meestal een flink percentage (soms tot 30%) van de huuropbrengsten. Bovendien wordt de eigenaar in veel gevallen beperkt als hij elders met zijn huis wil adverteren. Dit leidt tot onvrede van de vakantiehuis eigenaar die het gevoel heeft aan het lijntje te worden gehouden.
  Een toenemend aantal eigenaren van vakantiehuizen heeft behoefte om zelf de controle over de verhuur te houden: ze starten met een eigen website onder een domeinnaam.

 • Controle houden op verhuur: eigen website

  • Alle huuropbrengsten zijn voor u als eigenaar
  • De huurder betaalt geen (extra) bemiddelingskosten en is dus goedkoper uit
  • De eigenaar heeft rechtstreeks contact met de huurder. Na telefonisch of e-mail contact krijgt men een betere indruk van de huurder.
  • Er is een groeiende groep vakantiehuis eigenaren die alleen aan Nederlanders willen verhuren
  • U kunt zich op een eigen website beter profileren: uw vakantiehuis is geschikt voor gezinnen, ouderen, alleenstaanden of groepen. En niet geschikt voor…..
  • Sommige mensen hebben een behoefte waarin een bemiddelingsbureau niet voorziet: men is op zoek naar tijdelijke woonruimte. Het kan gunstig voor u zijn als het vakantiehuis in de wintermaanden langere tijd verhuurd wordt
  • U kunt op de eigen website bezienswaardigheden of leuke uitjes in de omgeving beschrijven
 • Een mobiel-vriendelijke website

  Een mobiel-vriendelijke website onder een eigen domeinnaam is een goede eenmalige investering en hoeft niet duur te zijn.
  Website-vakantiehuis.nl heeft ‘halffabrikaat’ websites die helemaal gestyled zijn. U hoeft slechts uw eigen tekst en foto’s toe te voegen. Natuurlijk kunt u dat werk ook door ons laten doen (tegen meerprijs).
  Buiten de eenmalige opstartkosten hebt u alleen de jaarlijkse kosten voor de hosting (€ 120).
  Voor dat bedrag hebt u geen zorgen meer over licenties, updates en back-ups.

 • Op zoek naar Duitse huurders?

  Richt uw verhuur zich op de Duitse markt wees dan verstandig en maak een aparte website onder een Duitse domeinnaam. Duitse websites zijn na .com websites het meest talrijk ter wereld.
  Bedenk dat Duitsers bijna alleen websites in hun eigen taal bezoeken!
  Heeft u alleen een Nederlandse website met een Duits vlaggetje voor de vertaling? Uw website wordt waarschijnlijk nooit getoond in de Duitse versie van Google. Een gemiste kans.
  Bent u al klant van ons? Voor € 60 maken wij een kopie van uw Nederlandse website onder een nieuwe Duitse domeinnaam. In deze kopie maakt u zelf eenmalig een vertaling. Uw Duitse klant zal dit waarderen!!